رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون اول قوه قضاییه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات جدیدی از عادی سازی روابط سوریه و رژیم صهیونیستی منتشر شد زد و خورد در تظاهرات شبانه علیه نتانیاهو در تل‌آویو (۶ تیر ۱۴۰۴) جاسوس اسرائیل در گیلان به دام افتاد (۶ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان برای احیای توافق هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کرد عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: مجلس حساس‌ترین نقطه برای فتنه‌انگیزی و نفوذ دشمن است | توهین به مقدسات دینی، علت حضور پرشور مردم در نهم دی‌ماه

  • کد خبر: ۳۰۸۲۵۴
  • ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۵
آیت‌الله علم‌الهدی: مجلس حساس‌ترین نقطه برای فتنه‌انگیزی و نفوذ دشمن است | توهین به مقدسات دینی، علت حضور پرشور مردم در نهم دی‌ماه
نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی حساس‌ترین نقطه برای فتنه‌انگیزی و نفوذ دشمن است، گفت: اعضای بسیج در مجلس با بصیرتی که نسبت به نفوذ دشمن دارند می‌توانند به موقع جلوی فتنه‌انگیزی و توطئه‌های دشمن بایستند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با اعضای بسیج قوه مقننه که در دفتر نماینده ولی‌فقیه برگزار شد، اظهار کرد: امیدوارم عرصه‌های اطاعت پروردگار به‌عنوان بزرگ‌ترین عامل سعادت زندگی ابدی و اخروی با عنایات امام هشتم (ع) برای شما فراهم شود.

وی بابیان اینکه سفر به مشهد مقدس فرصتی است برای شما که گذشته از فضای کار و عرصه‌های گرفتاری و اشتغال نسبت به خیلی از مسائل و مطالبی که به زندگی شما مربوط می‌شود، فکر کنید، افزود: شهر مشهد به‌واسطه حرم مطهر رضوی موقعیتی دارد تا در محضر امام هشتم (ع) رابطه خود را با خداوند محکم کنید و مسیر پیشرفت و تعالی در زندگی برای شما فراهم شود.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: این ایامی که شما به مشهد مشرف شدید دارای دو خصوصیت است، نخستین خصوصیت معنویتی است که به‌واسطه ولادت حضرت زهرا (س) و حلول ماه رجب توفیق زیارت برای شما فراهم‌شده است.

وی اضافه کرد: آنچه در چنین فرصت‌هایی مهم است تمرکز روی خودسازی و تقویت باور‌ها و ارزش‌های دینی خودمان هست، وقتی وجود خداوند و آخرت را باور کردیم باید در جهت اطاعت و بندگی خداوند قدم برداریم.

آیت‌الله علم‌الهدی در ادامه عنوان کرد: شما وقتی به زیارت امام رضا (ع) مشرف می‌شوید، باید توجه داشته باشید که اینجا در محضر امام هشتم (ع) حضور پیدا کردید، ارتباط شما با ایشان یک رابطه دوطرفه است اگرچه شما نمی‌توانید آن حضرت را ببینید یا کلام ایشان را بشنوید.

وی بابیان اینکه ابتدا حضرت رضا (ع) هنگام تشرف به حرم رضوی به شما سلام می‌کنند، تصریح کرد: زمانی که شما وارد حرم رضوی می‌شوید یا در حال نماز و دعا هستید، به یک‌باره منقلب می‌شوید و اشکتان جاری می‌شود، لحظه‌ای است که حضرت کُدی را به قلب شما فرستادند.

عضو مجلس خبرگان رهبری تحول قلبی و احساسی هنگام زیارت را نشانه حضور حضرت و پاسخ ایشان به حاجت و درخواست‌های زائران دانست و گفت: خصوصیت دومی که این ایام دارد و باید موجب فکر و اندیشه ما باشد، تقارن این ایام با نهم دی است.

وی نهم دی‌ماه را «یوم‌الله» معرفی کرد و افزود: در روز نهم دی‌ماه خداوند قدرت خود را با تصرف در قلب میلیون‌ها انسان نشان داد که در دفاع از اسلام و رهبری به صحنه آمدند و پای اعتقادات خود ایستادند.

توهین به مقدسات دینی، علت حضور پرشور مردم در نهم دی‌ماه

آیت‌الله علم‌الهدی علت حضور پرشور مردم در نهم دی‌ماه را توهین به مقدسات مردم دانست و خاطرنشان کرد: وقتی آن‌ها به عزاخانه امام حسین (ع) حمله کردند و پرچم‌ها را به آتش کشیدند، مردم متوجه شدند که این فتنه ضد دینی و اسلامی است، به میدان آمدند.

وی ادامه داد: این اتفاق عبرتی برای ماست که بدانیم تمام حرکت‌های دشمن بر همین اصل یعنی مقابله با دین مبین اسلام است؛ مشکل اصلی آمریکا و غرب در دشمنی با ما به خاطر دین‌داری مردم ماست، زیرا اسلام بزرگ‌ترین مانع برای جهان خواری آن‌هاست.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی ابراز کرد: اقتضای ساختار دنیای امروز وجود یک ساختار واحد است و آن‌ها می‌خواهند که در مقام توسعه قدرت و ثروت به این قدرت و سلطه دنیا دست پیدا کنند، چالشی که سر راه این خواسته آن‌ها وجود دارد تمدن و فرهنگ اسلامی است، به همین دلیل می‌خواهند اسلام را نابود کنند.

وی گفت: در این فتنه‌ها علت اصلی دشمنی آن‌ها آشکار می‌شود، زیرا اگر مردم دست از دین بردارند دیگر مانعی برای رسیدن به خواسته آن‌ها وجود ندارد.

آیت‌الله علم‌الهدی بابیان اینکه بسیج می‌تواند حافظ ارزش‌های دینی و مانع ضربه زدن به پیکره دین و اسلام باشد، عنوان کرد: آنکه نماینده چهره اسلام در دنیاست، انقلاب جمهوری اسلامی است لذا ظرفیتی که شما در مجلس دارید، بسیار فوق‌العاده است؛ شما به‌عنوان اعضای بسیج می‌توانید در حمایت از ارزش‌های دینی و نظام اسلامی نقش‌آفرینی کنید.

مجلس حساس‌ترین نقطه برای فتنه‌انگیزی و نفوذ دشمن است

وی با اشاره به اینکه مجلس یکی از نقاط حساس برای ضربه خوردن از دشمن و فتنه‌های اوست، ابراز کرد: دشمن برای نفوذ جاسوسی به مجلس نمی‌فرستد بلکه جاسوس استخدام و انتخاب می‌کنند، لذا مجلس محلی است که برای انتخاب جاسوس از همه‌جا مناسب‌تر می‌باشد.

امام‌جمعه مشهد مقدس بابیان اینکه نفوذسازی دشمن از داخل مجلس است، تأکید کرد: در مجلس شورای اسلامی افراد با ایده‌ها و نگاه‌های مختلفی وارد می‌شوند، دشمن می‌آید این افراد را ارزیابی می‌کند که کدام‌یک به اهداف آن‌ها نزدیک است بعد با چندین واسطه آن‌ها را به استخدام خود در می‌آورد.

وی با اشاره به اینکه فتنه دشمن که در نهم دی‌ماه آشکار شد در تمام زمینه‌ها وجود دارد، تصریح کرد: در چنین موقعیت‌هایی شما با بصیرتی که نسبت به این جریان نفوذ دارید، می‌توانید با نظارتی که در روابط این افراد وجود دارد جلوی بسیاری از خطرات موجود برای نظام اسلامی ما را بگیرید.

آیت‌الله علم‌الهدی خاطرنشان کرد: مشکل دشمن با اسلام سیاسی و انقلابی است که اسلام به‌عنوان یک جریان سیاسی بیاید معادله بندی‌های آن‌ها را در سطح جهان از بین ببرد؛ لذا به دنبال نابودی اسلام و ارزش‌های دینی بین مردم با فتنه‌انگیزی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->